Volg ons...

Niet alleen op facebook ( @overnachteninpieterburen ) ook op deze site houden wij u regelmatig op de hoogte van activiteiten en uitstapjes.


Hallo allemaal,

Wij zijn ook een aantal weken dicht geweest, maar hebben van de nood een deugd gemaakt. Alles is weer schoongemaakt (het dakraam aan de buitenkant) en een likje verf gekregen waar nodig was. Wij hebben eerst 3 kamers open met eigen douche en toilet (Corona proof zoals we zeggen).

De gastdames Linda en Miranda heten u/jullie welkom en hebben er weer zin in.


Hallo allemaal,

We hebben een datum 😊voor een open huis.
Zondag 17 maart van 13.00 tot 16.00.
U/jullie zijn van harte WELKOM voor een hapje en drankje en natuurlijk om even rond te kijken.👀

Tot dan Linda en Miranda 👋🏻Hallo allemaal,

Afgelopen zondag hebben wij open huis gehad. De koffie en thee waren gezet, de hapjes stonden klaar en ook de zon liet zich zien. Even na éénen waren de eerste gasten al aanwezig en vanaf dat moment is het een gezellige en drukke boel geweest.

Er zijn rondleidingen geweest, de volwassen hebben hebben in de ontbijtzaal onder het genot van een hapje en een drankje gezellig gezeten en ook de kinderen hebben zich prima vermaakt.We willen graag iedereen bedanken die is geweest en ook voor de mooie cadeau’s die we hebben gekregen. We hopen dat jullie ervan hebben genoten.

Groetjes Miranda en Linda


Moederdag actie....

Tag een moeder like & share dit bericht (op facebook) en wie weet wint zij een gratis overnachting voor 2 personen + ontbijt van 11 op 12 mei.
De winnaar wordt zondag 21 april bekend gemaakt.
Ook ontbijten alle moeders 12 mei gratis,als ze bij ons dat weekend overnachten.
www.dorpslogementpieterburen.nl

Groetjes Linda en Miranda

E-mailen
Bellen
Map
Info